Technologie na dorty, jako jsou máslové dorty, piškotové dorty, šifónové dorty, čokoládové dorty, kávové dorty, dorty bez mouky, jako jsou tvarohové dorty, vrstvené dorty a kynuté dorty.
Hygienické makro a mikro skladování a automatické dávkování všech druhů mouky včetně sladových obilných mouk. Sila mohou být vybavena izolací, klimatizací, odvlhčováním a mohou být nakládána přímo z cisterny automobilu nebo z jiných sil, případně z vyprazdňovacích a big bagových stanic. Automatizovaná jednorázová nebo vícenásobná extrakce a fludifikace pro přesnou správu FIFO. Kontrolní systémy pro zajištění bezpečnosti potravin v provozu. Zařízení na regeneraci sušenek pro opětovné použití suroviny na výrobní lince.
Skladování a automatické dávkování krupicového a třtinového cukru s řízenou vlhkostí. Mlýnek na moučkový cukr a systémy pro přípravu, skladování a dávkování invertního cukru. Nádrže na tekutý cukr, dávkování studeného tuku, rozpouštěče, systém emulgátorů, skladování a dávkování vajec v klimatizovaných a izolovaných nádržích a systém čištění CIP pro kompletní sanitaci nádob a potrubí.
Vysoce univerzální fermentační systémy, jako jsou fermentory, rozpouštěče kvasnic a drtiče chleba pro kvásek z žitné nebo pšeničné mouky, tekutý kvásek a poolish (tekutý biga). Plně automatizovaná stanice pro hygienické skladování a vysoce přesné dávkování mikrosložek, jako jsou chemické kvasnice, ochucovadla, příměsi, jako jsou ořechy, semena a sušené ovoce, mléko a kakaový prášek. Přesné dávkování krémů a polev.
Řešení na míru pro jakoukoli složku vyžadující speciální ošetření.
Vážení všech sil a dávkovacích stanic v reálném čase. Řízení všech operací prostřednictvím plně integrovaných dotykových panelů pro řízení výroby, plnění, mytí, klimatizace a údržby médií a softwaru pro dohledatelnost. Všechny stroje splňují požadavky ATEX a jsou vhodné pro abrazivní produkty, jako je cukr.
Zařízení pro ekologickou a bezlepkovou výrobu.