Zakázky na druhé pololetí roku 2024 a rok 2025

V druhé polovině letošního roku a příští rok budeme realizovat následující zakázky:

2024
Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. Přestavba stávajícího systému vyprázdnění trevírových sil se systémem čeření, doplnění systému o nové trevírové silo SILSYSTEM s fluidním vyprazdňováním, přesun dávkovacího místa linky jemného pečiva, doplnění systému dávkování surovin o nové dávkovací centrum pro druhou linku běžného pečiva, posílení výkonu pneudopravy surovin první linky běžného pečiva a přestavba systému na nový systém řízení.
Pečivárně Liptovský Hrádok, s.r.o. Automatizovaný systém plnění dvou vážených sil SILSYTEM cukrem prostřednictvím pneudopravyBig Bag-ové stanice, pneudoprava cukru do dávkovacího místa s vibrační prosévačkou a odběrné místo. 
Pekáreň Juraj Oremus Nové Zámky s.r.o.   Kompletní automatizovaný systém skladování, přepravy a dávkování surovin pro chlebovou linku, linku běžného pečiva a linku pro výrobu kvasů.
2025

Emco spol. s r. o. – provoz Hrdly

Automaticky řízený systém dávkování sirupů z IBC zásobníků do míchačky.
Adélka a.s. Pelhřimov Vybudování nového dávkovacího místa chlebové linky pro dávkování sypkých a tekutých surovin s vyprázdněním do automatického mísícího centra.

Další příspěvky